Kvickly: Delikatesse assistent, Kvickly, Jyllinge

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Delikatesse assistent søges

Vi søger pr. 01.11.2023 eller efter aftale en dygtig delikatesse assistent til Kvickly Jyllinge

Vi er ikke et helt almindeligt supermarkeds slagter/delikatesse, da vi både har ansatte som fortrinsvis har været i det private, og også fortrinsvis har arbejdet i supermarked. Det betyder at der er højt til loftet, og vi gerne vil være lidt udover det sædvanlige...

Vi er en selvstændig Brugsforening som vægter Slagter og Delikatesse rigtig højt. Afdelingen består idag af 7 dygtige medarbejdere. Afdelingen er i en rivende positiv udvikling hvor specielt mad ud af huset vækster rigtig meget. Vi laver også rigtig mange hjemmelavede færdigretter. Udover afdelingen er vi også forpagter af vores Cafe i Jyllinge Hallerne, som vi også leverer mad til.

Vi har eget pølsemageri hvor vi laver et bredt sortimennt af pølser og røgvarer. Du kommer til at være iblandt super dygtige kolleger, og vi påtager os opgaver, som ikke er helt almindelige for et supermarked. Med andre ord et sted du helt sikkert kan udvikle dig i.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold, eks. 3 ugers rul på weekend, mulighed for en god løn, men også et super stærkt team med godt humør og vilje til hele tiden at vil udvikle sig.

Du skal kunne sætte flueben ved flg.:

  • Høj faglig stolthed
  • Du elsker at lave gode kundeoplevelser
  • Godt humør
  • Du er fleksibel
  • Du kender og forstår vigtigheden af fødevaresikkerhed
  • Du tænder på vækst og udvikling

Så kan vi til gengæld tilbyde dig en kanon arbejdsplads, hvor slagter og delitesse er et område i butikken, som er en hjørnesten, og højt prioriteret

For flere oplysninger kontakt Ferskvarechef Steen Holmer på tlf. 40447702, du er også velkommen til et uforpligtende besøg, og du kan få en fornemmelse af hvad vi laver ved at kigge på vores FB side eller hjemmeside.

Vi slår til hvis vi har den rette ansøger, så vent ikke med at sende din ansøgning til annoncens udløb. 

I Kvickly går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Bliv en del af Kvickly – og et varehus med mange muligheder
I Kvickly bliver du en del af et varehus, hvor der er mulighed for at udvikle sig inden for en række områder og være en del af et team med både salgsmedarbejdere, slagtermester og non-food-eksperter. Vi nyder fordelene af at være et kendt navn og en stor kæde, men samtidig er der i hvert varehus masser af råderum, og vi vil gerne gøre en forskel for vores kunder – bl.a. er vi en af landets førende dagligvarevirksomheder med fokus på miljø og økologi.
Bliver du ansat i Kvickly bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f9b85ed9)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Kvickly, Jyllingecentret, 4040 Jyllinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=f9b85ed9&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5906544

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet