Roskilde Dyrskueplads danner rammer om danmarksmesterskaberne for unge på erhvervsuddannelserne

Foto: Per Daugaard.
dato

Roskilde Dyrskueplads danner i april scenen for det intense danmarksmesterskab for unge på erhvervsuddannelserne.

Dygtige elever fra erhvervsskolerne ZBC og Roskilde Tekniske Skole er blandt deltagerne, der vil dyste om guldmedaljer og den prestigefyldte titel som danmarksmester.

Mesterskabet består af i alt 279 unge, der hver repræsenterer 47 forskellige fag. Disse unge har allerede bestået en række skolemesterskaber og regionale mesterskaber, i deres jagt på DM-titlen. Ved DM i Skills vil den allerbedste blive kåret efter tre dage med intens konkurrence.

DM i Skills24 - En showcase af dansk håndværk

DM i Skills24 er ikke blot en konkurrence, det er også et sted, hvor man kan opleve det ypperste danske håndværk. Arrangementet fungerer samtidig som et omfattende oplevelsescenter for unge, der overvejer deres fremtidige uddannelsesvej. Hvert fag har et dedikeret "prøv, mærk og føl"-område, hvor interesserede kan prøve kræfter med de forskellige fag.

Med ekstra oplevelser på Den Grønne Plæne, herunder underholdning, debat, foodtrucks og loungeområder er der garanteret fornøjelse for alle besøgende. Desuden vil Roskilde Kommune og erhvervsskolerne være repræsenteret med stande, hvor elever og forældre kan få vejledning om de mange uddannelsesmuligheder.

Nyder du den gode stemning og vil gerne være en del af festlighederne, kan du melde dig som frivillig og være med til at give de mange besøgende en uforglemmelig oplevelse. Med gratis entré og åbningstider fra kl. 8-17 torsdag den 18. og fredag den 19. april og kl. 8-14 lørdag den 20. april, er der rig mulighed for at blive en del af denne store begivenhed, både som frivillig eller som besøgende.


https://www.roskilde.dk/da-dk/nyheder/deltagerne-er-klar-til-dm-i-skills24/
Kilde: Roskilde Kommune