Roskilde Kommune - Børnehuset Akeleje: Pædagog søges til Børnehuset Akeleje - Jyllinges nystartede børnehus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi er ved at skabe et børnehus og en arbejdsplads hvor vi lykkes med at et godt og balanceret arbejdsliv, og et fantastisk børneliv. Mottoet er tempoet ned og ambitionen høj.

Er det ikke svært, har I vilde normeringer, er græsset grønnere? JO, NEJ, og måske, vi ved ikke det hele endnu, men vi er godt i gang og lige nu mangler vi kun en pædagog til at supplerer et i forvejen spirende fantastisk arbejdsfællesskab. Vi er en blandet flok, så vi byder dig velkommen uanset om duer nyuddannet eller erfaren. Det vigtigste er at du kan se dig selv i nedenstående beskrivelse af Børnehuset Akeleje.

Hvem søger vi?
Vi søger en pædagog, der har børnenes perspektiv som det vigtigste pejlemærke og vil deltage i debatten om god pædagogik, gode arbejdspladser og sjov for alle.

Det er vigtigt at det nye, det ukendte, det legende og det nysgerrige er betydningsfuldt for dig.  Du må meget gerne have et område der er særlig betydning for dig eks. natur, science, musik eller andet, men det vigtigste er at du forstår vigtigheden af, at din tilgang til børn, gør en forskel i deres liv.

Og så ville det være rigtig skønt hvis du også synes at leg, gode grin, krammere og kildeture er livsnødvendigt for alle.

Det er ligeledes vigtigt at du værdsætter forældresamarbejdet, alle er nye, og samarbejdet i og omkring institutionen er en betydningsfuld del af vores praksis.

Vi har primært vuggestuebørn, men også få børnehavebørn, så vi håber du trives godt med begge aldre.

Hvem er vi?
Vi er et børnehus der på nuværende tidspunkt består af fire stuer, men på længere sigt flytter vi i helt nybygget hus og vokser til fire vuggestuer - og fire børnehavestuer.

Lige nu bor vi i lækre pavilloner der er dejligt lyse, rumlige, har en fin legeplads og skønt "altmuligtrum" med plads til vilde lege, sjove lege og stille lege.

Vi ligger i smørhullet mellem to af vores mere etablerede børnehuse, som har kæmpe legepladser som vi glæder os til også at indtage.

Vi er lige nu energisk personalegruppe på 13 ansatte, fordelt på otte med en pædagogfaglig uddannelse og fire pædagogmedhjælpere og en husassistent. Vi i gang med at skabe både et fysisk og et relationelt børnemiljø.

Du bliver en del af en stue med to tætte kollegaer der sammen indgår i et team med en anden stue og ligeledes bidrager til helheden i det samlede børnehus. Din opgave bliver at understøtte børnene og skabe en hverdag, der sørger for børnenes trivsel. Du skal være foran, ved siden ad og bagved, således at børnene efter deres vuggestue og børnehavetid er klar til at møde hvad end livet byder dem, præcis som de er.

Vi er alle rekrutteret til denne opgave, og vi brænder for at lykkes med at skabe et dejligt varmt og ikke mindst sjovt sted for børn at trives i. Samtidig gør vi os umage med at holde fokus på, at vi som arbejdsplads sammen understøtter den enkelte medarbejder i deres udvikling og udfordringer.

Vi glæder os meget til at møde dig, som vi ikke har mødt endnu, og vi mener det når vi siger at forskelligheder er en styrke. Vi synes du skal tage chancen, vi tror på, at vi er i gang med, at lykkes med at få pulsen ned i vores og måske også dit kommende arbejdsliv.

Stillingen er ønsket på mellem 32-37 timer, men i disse tider kan det også lade sig gøre med mindre, hvis matchet er rigtigt. Tøv ikke med at prøve lykken. Hvis du nåede så langt ned i annoncen, som til at læse dette så håber vi at vi har pirret din nysgerrighed nok til at vi høre fra dig

Kontaktinformation og frister
Hvis du vil vide mere om stillingen eller besøge os, er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Tina Emborg Sørensen 2152 3926.

Ansøgningsfristen er den 24. september 2023 og vi afvikler samtaler torsdag d. 28. september.

Ansøgningen sendes via søg-knappen i annoncen.

Der indhentes referencer samt straffeattest og børneattest inden ansættelse. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem BUPL og KL.

Roskilde Kommune
Roskilde Kommune er ambitiøs, når det gælder kommunens børn. Vi vil gerne være kendt for at have dagtilbud af høj kvalitet, hvor børn trives, udvikler sig og lærer nyt hver dag. Vi har gennem en årrække arbejdet intensivt med at øge kvaliteten af vores dagtilbud, bl.a. gennem udvikling af nyt koncept for pædagogiske tilsyn og målrettet implementering af de styrkede pædagogiske læreplaner.

I Roskilde Kommune arbejder vi med udgangspunkt i et fælles ledelsesgrundlag og en personalepolitik, hvor vi bl.a. vægter tillid, samspil og ordentlighed som grundlag for vores adfærd. Roskilde Kommune har røgfri arbejdstid.

Du kan finde mere om Roskilde Kommune her: http://www.roskilde.dk og læse om vores Børne- og Ungepolitik her


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=489c9105)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Roskilde Kommune - Børnehuset Akeleje, Skovbrynet, 4040 Jyllinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=489c9105&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5905819

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet