Bliv en del af det gode børneliv hos Børnehuset Tusindfryd

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Velkommen til Børnehuset Tusindfryd

Nær fjorden i naturskønne Jyllinge finder du Børnehuset Tusindfryd. Tusindfryds børnehave og vuggestue er fordelt i 2 huse, med 300 meters afstand. Vuggestuen består af 2 børnegrupper og det er hér vi til juli får plads til en ny kollega.

Det gode børneliv
For børn er legen vigtig og derfor er den også vigtig for os! I Tusindfryd har vi det kommende år, et særligt fokus på børns leg. Vi ønsker at blive verdensmestre i at skabe stærke fællesskaber, for alle vores skønne børn.  

Om dig
Vi håber at finde en kollega, der er imødekommende, hjertevarm og vild med leg! Måske har du har erfaring, måske ikke. Det der er afgørende er, at du interesserer dig for børns trivsel og udvikling, at du formår at tage medansvar i hverdagen - og vigtigst af alt, at du nyder samværet med børnene. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø er forudsætningen for at skabe et godt børnemiljø, og vi stræber efter at ære en arbejdsplads i topklasse. Du skal derfor, sammen med os, have lyst til at passe godt på arbejdsfællesskabet, også når det kræver en særlig indsats.

#alletidersRoskilde - et job med gode muligheder i Område Nord
Tusindfryd er del af Roskilde Kommunes område Nord som, foruden Tusindfryd, består af 5 børnehuse. I området mødes alle medarbejdere halvårligt til fælles pædagogiske møder. Vi kan også finde på at bytte legepladser for en dag.

Som nyansat i Tusindfryd har vi flere tiltag, der kan være med til at give dig en god start. Vi tilbyder bl.a. tæt dialog med din leder eller faglige fyrtårn. Du vil også få mulighed for en gåtur med din AMR. Vi opfatter det med andre ord som en fælles opgave at klæde dig godt på til arbejdsfællesskabet i Tusindfryd.

Ansøgningsfrist og kontaktperson
Ansøgningsfristen er d. 15. juni.  Du kan sende en ansøgning via søg-knappen i annoncen.
Ansættelsessamtaler holdes i uge 25-26. Stillingen er midlertidig og ønskes besat 32-37 timer om ugen fra 15. juli 2024.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med FOA. Der indhentes straffeattest, børneattest og reference inden ansættelse.

Hvis du vil vide mere om stillingerne eller besøge huset, skal du ikke tøve med at kontakte pædagogisk leder Tina, der kan træffes telefonisk på tlf. 2146 5136.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d3e53b2f)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Roskilde Kommune - Børnehuset Tusindfryd, Agerskellet, 4040 Jyllinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6050944

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet