Børnehuset Akeleje søger en pædagog til børnehaven, der kan give krammere, kildeture og high-fives

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Akeleje åbnede i januar 2023 og er som nystartet børnehus godt i gang med at etablere en sund arbejdspladskultur og et godt pædagogisk fundament. Hvis du vil være med til at skabe et fantastisk børnehus, så er Akeleje i Jyllinge måske noget for dig.

På stuerne: Sommerfuglene, Solstrålerne, Natsværmerne og Brumbasserne er der godt børneliv. Vi mangler bare lige den sidste pædagog til at fuldkomme teamet, der skal skabe trivsel for alle børn og voksne i vores skønne hus.

I Akeleje er der fokus på de vigtige relationer og på leg i alle dens skønne former. Vi har besluttet os for, at skabe et børnehus og en arbejdsplads, hvor vi både vil lykkes med at skabe et godt og balanceret arbejdsliv til de voksne, samtidig med vi skaber et fantastisk miljø til børnene.

Hvem søger vi?
Akeleje søger en pædagog der har børnenes perspektiv som det vigtigste pejlemærke og vil deltage i debatten om god pædagogik, gode arbejdspladser og sjov for alle. Din primære dagligdag vil være i børnehaven og vi samarbejder bredt i huset

Du må meget gerne have et område der er særlig betydning for dig eks. natur, science, musik, sprog eller andet, men det vigtigste er at du forstår vigtigheden af, at din tilgang til børn, gør en forskel i deres liv.

Og så ville det være rigtig skønt hvis du også synes at leg, gode grin, krammere og kildeture er livsnødvendigt for alle.

Det at tage ansvar for og bidrage til et godt arbejdsfælleskab, med kollegaer og ledelse, håber vi også er naturligt for dig, så vi bliver ved med at arbejde med at et arbejdsfællesskab, hvor tillid er en bærende del af opgaveløsningen og hvor udforskninger af forskellige perspektiver og uenigheder er en naturlig del af samarbejdet.

Hvem er vi?
Lige nu bor vi i lækre pavilloner der er dejligt lyse, rumlige, har en fin legeplads og skønt "altmuligtrum" med plads til vilde lege, sjove lege og stille lege.

Vi er tre vuggestuegrupper og en børnehavegruppe og ligger i smørhullet mellem to af vores mere etablerede børnehuse, som har kæmpe legepladser som vi også bruger.

Vi er lige nu energisk personalegruppe på 13 ansatte, som er i gang med at skabe både et fysisk og et relationelt børnemiljø.

Du bliver en del af en stue med to tætte kollegaer der sammen indgår i et team med en anden stue og ligeledes bidrager til helheden i det samlede børnehus. Din opgave bliver at understøtte børnene og skabe en hverdag, der sørger for børnenes trivsel. Du skal være foran, ved siden ad og bagved, således at børnene efter deres vuggestue og børnehavetid er klar til at møde hvad end livet byder dem, præcis som de er.

Vi er alle rekrutteret til denne opgave, og vi brænder for at lykkes med at skabe et dejligt varmt og ikke mindst sjovt sted for børn at trives i. Samtidig gør vi os umage med at holde fokus på, at vi som arbejdsplads sammen understøtter den enkelte medarbejder i deres udvikling og udfordringer.

Vi glæder os meget til at møde dig, som vi ikke har mødt endnu, og vi mener det når vi siger at forskelligheder er en styrke. Vi synes du skal tage chancen, vi tror på, at vi er i gang med, at lykkes med at få pulsen ned i vores og måske også dit kommende arbejdsliv.

Stillingen er på 33-37 timer, så tøv ikke med at prøve lykken. Hvis du nåede så langt ned i annoncen, som til at læse dette så håber vi at vi har pirret din nysgerrighed nok til at vi høre fra dig

Kontaktinformation og frister
Hvis du vil vide mere om stillingen eller besøge os, er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Tina Emborg Sørensen 2152 3926.

Ansøgningsfristen er den 17. december 2023 og vi afvikler samtaler tirsdag og onsdag i uge 51

Ansøgningen sendes via søg-knappen i annoncen.

Der indhentes referencer samt straffeattest og børneattest inden ansættelse. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem BUPL og KL.

Roskilde Kommune
Roskilde Kommune er ambitiøs, når det gælder kommunens børn. Vi vil gerne være kendt for at have dagtilbud af høj kvalitet, hvor børn trives, udvikler sig og lærer nyt hver dag. Vi har gennem en årrække arbejdet intensivt med at øge kvaliteten af vores dagtilbud, bl.a. gennem udvikling af nyt koncept for pædagogiske tilsyn og målrettet implementering af de styrkede pædagogiske læreplaner.

I Roskilde Kommune arbejder vi med udgangspunkt i et fælles ledelsesgrundlag og en personalepolitik, hvor vi bl.a. vægter tillid, samspil og ordentlighed som grundlag for vores adfærd. Roskilde kommune har røgfri arbejdstid.

Du kan finde mere om Roskilde Kommune her: http://www.roskilde.dk og læse om vores Børne- og Ungepolitik her


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=707406f3)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Roskilde Kommune - Børnehuset Akeleje, Skovbrynet, 4040 Jyllinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952574

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet