Direktør til Jyllinge Brugsforenings 2 butikker

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Direktør til Jyllinge Brugsforenings 2 butikker.

Jyllinge Brugsforening søger en erfaren, driftsorienteret og visionær direktør, der på kort og lang sigt kan fastholde og fortsat udvikle
 

 • Kvickly Jyllinges position som byens førende og største supermarked
 • Dagli’Brugsen, Gundsømagles position som lokalområdets samlende dagligvarebutik
 • Medlemmernes engagementet og loyalitet til gavn for butikkernes primære forretningsdrift


Vi søger dig, der allerede har opnået synlige resultater i din karriere som "købmand", der klart kan identificere kerneområder, der har vist, at du velstruktureret og med personlig autoritet kan lede, motivere og inspirere en stor, sammensat og rutineret personalegruppe.


Om Jyllinge Brugsforening og vores markedsområde:

Jyllinge Brugsforening er stiftet i 1890, og driver i dag Kvickly Jyllinge i Jyllinge Centret, Dagli’Brugsen i Gundsømagle med 1 OK-tankanlæg samt vi driver cafeen i Jyllinge Hallerne.


Vores 2 butikker er en del af byernes DNA, og de er stærkt forbundet til områdets rige foreningsliv, som vi støtter aktivt og bredt.


Kvickly Jyllinge er et supermarked med bl.a. eget bageri (områdets eneste), stor slagter- og delikatesseafdeling med voksende "ud af huset" leverancer o. m.m. Dagli’Brugsen i Gundsømagle er også i de seneste år blevet kraftig moderniseret med bl.a. delikatesseafdeling og stort bageri-udsalg med Bakeoff.

Vores 2 butikker fremstår opdateret og salgsklare og vi er stolte af at blive betragtet som "byens butik".


Om vores nye direktør:

Som vores nye direktør skal du først og fremmest fastholde og fortsat udvikle vores kerne forretningsdrift til en markeds- og efterspørgselssituation, der er under forandring.

Vores nye direktør arbejder på alle niveauer organiseret og målrettet i kraft af gode planlægnings- og opfølgningsevner og har evnen og modet til at prioritere. Vi lægger stor vægt på at vores kommende direktør kan fastholde og sikre en solid økonomistyring og håndtere administrationen af både forening og butikker - struktureret og effektivt.

Vi efterspørger en direktør, der har interesse for og erfaring med både kundesegmentering og målrettet lokal markedsføring - ikke mindst i digitale og sociale medier, i overensstemmelse med COOP´s centrale markedsføringstiltag.
  

Vi søger en direktør der, ud over at stå i spidsen for den daglige primære forretningsdrift og den langsigtede strategiske udvikling i samarbejde med bestyrelsen, også er i stand til at være synlig og involvere sig i lokalområdet og i relevante netværk.

Den ideelle ansøger har:

 • Butiksuddannelse suppleret med relevant efteruddannelse, herunder solid lederuddannelse, og kan dokumentere klare og gode resultater
   
 • Bred erfaring på chefniveau indenfor dagligvarehandel, personaleledelse, forretningsudvikling og har et solidt kendskab til COOP´s forretningsmodel og regnskabssystemer
   
 • Forståelse for ledelse af en medlemsejet og demokratisk ledet virksomhed hvor relationen til COOP klart skal fremstå som en reel gevinst for medlemmer, kunder og butikker

 • Et personligt drive, der viser sig i en stærk resultatskabende og struktureret indsats og i evnerne til få idéer og sætte nye projekter i gang - uden at miste fokus på den primære forretningsdrift

 • Evner at være imødekommende, serviceorienteret og positivt synlig i begge butikker, at kommunikere overbevisende og skabe stærke relationer til kunder, samarbejdspartnere, bestyrelse og lokalsamfundet generelt

Vi tilbyder:

Et spændende og krævende job med gode muligheder for at yde en unik personlig indsats.

Lønpakke i overensstemmelse med overenskomst mellem BA og DLO.


Yderligere information kan fås ved henvendelse til:

Formand Bo Jens Christensen på telefon på Tlf.: 30 31 23 32

Salgsrådgiver Kjeld Mohr på Tlf.: 21 27 93 85

HR Forretnings partner Allan Gummer på Tlf.: 60 38 99 82 


Send din ansøgning via "Ansøg nu" senest søndag den 30. april 2024

Tiltrædelse: 1. august 2024

I Kvickly går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Bliv en del af Kvickly – og et varehus med mange muligheder
I Kvickly bliver du en del af et varehus, hvor der er mulighed for at udvikle sig inden for en række områder og være en del af et team med både salgsmedarbejdere, slagtermester og non-food-eksperter. Vi nyder fordelene af at være et kendt navn og en stor kæde, men samtidig er der i hvert varehus masser af råderum, og vi vil gerne gøre en forskel for vores kunder – bl.a. er vi en af landets førende dagligvarevirksomheder med fokus på miljø og økologi.
Bliver du ansat i Kvickly bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f7b100ef)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kvickly, Jyllingecentret, 4040 Jyllinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029870

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet