Døgnrapporten i Jyllinge: torsdag den 9. september

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Jyllinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen 

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Holmehusvej, Solrød Strand
Rådalsvej, Jyllinge

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen 

 

Tyveri fra køretøjer:

Græshave Alle, Havdrup
Kildemarken, Havdrup
Gøgevænget, Havdrup

 

Forebyggende besøg på uddannelsesinstitutioner – Holbæk og Roskilde

Politiet har i denne uge gennemført forebyggende besøg på uddannelsesinstitutioner i Holbæk og Roskilde efter aftale med uddannelsesinstitutionerne. Politiets hundes markeringer betød, at ni personer blev visteret af politiet, og 2 personer blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer til eget brug i Holbæk. I Roskilde gjorde politiet to fund. Personerne er sigtet i sagerne, og vil høre nærmere herom fra politiet. Politiet vil opfordre til, at personer med misbrug eller pårørende til personer med misbrug benytter sig af muligheden for anonym rådgivning med henblik på at komme ud af deres misbrug. I Holbæk kan Ungebehandlingen Sofiehuset hjælpe og i Roskilde kan Spottet hjælpe. På sundhed.dk kan lignende tilbud i kredsens andre kommuner findes.

 

Aktion mod social dumping – Jersie, Solrød

Onsdag formiddag var politiet på aktion ved et byggeri i Jersie, Solrød sammen med Skattestyrelsen og Arbejdstilsynet. På stedet blev syv ukrainske mænd i alderen 27 til 57 år sigtet for at arbejde uden en gyldig arbejdstilladelse i Danmark. De blev anholdt og taget med til afhøring på politistationen, og deres sag er nu forelagt Udlændingestyrelsen, som skal tage stilling til udvisningsspørgsmålet. De syv ukrainere blev løsladt, men politiet har taget deres pas i bevaring, mens sagen pågår, og de vil høre nærmere, når Udlændingestyrelsen har taget stilling til sagen. 

 

Arbejdsulykke – Lundegårdsvej – Ringsted, Køge Kommune

Kl. 12.46 fik politiet et alarmopkald via 112 om en arbejdsulykke, hvor en 71-årig mand i forbindelse med noget nedrivningsarbejde var kommet til skade. Den 71-årige mand var i forbindelse med nedrivningsarbejde gået ned i et hul, hvorfra en større betonklods netop var blevet fjernet. Mens manden befandt sig i hullet, gled betonklodsen tilbage i hullet med det resultat, at manden kortvarigt var fastklemt. Manden blev efterfølgende fløjet på hospitalet, hvor hans tilstand torsdag morgen meldes uden for livsfare. Arbejdstilsynet skal nu vurdere forholdene omkring ulykken. Politiet optog rapport i sagen.

 

Mistænkeligt telefonopkald – Engvangsvej, Strøby Egede, Køge – Stevns Kommune

Kl. 13.26 kontaktede en 70-årig kvinde politiet og fortalte, at hun var blevet ringet op af en mand, der udgav sig for at være fra politiet. Manden i telefonen havde fortalt den 70-årige kvinde, at der var ved at blive hævet et større pengebeløb fra hendes konto, og bad hende derfor udlevere sin kontooplysninger til ham. Det afviste den 70-årige kvinde, som derefter afsluttede opkaldet. 

Politiet vil gerne rose den 70-årige kvinde for hendes ageren og samtidig advare andre om at udvise en sund skepsis over for alle fremmede, der henvender sig og oplyser, at de er fra firmaer eller offentlige myndigheder. Stil kritiske spørgsmål og afbryd telefonsamtalen, hvis du er i tvivl, om henvendelsen er reel og foretag evt. en kontrolopringning den anden vej til firmaet eller den offentlige myndighed og bed om at tale med vedkommende. Oplys aldrig personfølsomme oplysninger som f.eks. personnummer eller Nem-ID, koder eller oplysninger om betalingskort.   

 

Kørsel i påvirket tilstand, uden førerret og med falske nummerplader, Ladegårdsalleen, Holbæk.

Kl. 14.05 standsede politiet en varebil, der blev ført af en 34-årig mand, som var påvirket af narko, frakendt førerretten og som havde påmonteret falske nummerplader på sit køretøj, som ej var registreret eller forsikret. Politiet anholdte den 34-årig mand, som fik udtaget en blodprøve. Manden er sigtet for forholdene, som vil blive afgjort samlet, når resultatet af blodprøve foreligger. 
 

Spirituskørsel, Ringstedvej, Ringsted – Køge Kommune

Kl. 17.25 anholdt og sigtede politiet en 61-årig mand for spirituskørsel, da manden førte en knallert, uagtet at han havde en promille over det tilladte. Da manden havde fået udtaget en blodprøve, blev han løsladt. Manden vil få afgjort sagen, når resultatet af blodprøven kommer politiet i hænde.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Høve Stræde, Asnæs – Odsherred Kommune

Kl. 18.02 standsede politiet en personbil, som var påsat en stjålen nummerplade. Føreren af bilen, en 41-årig mand, er frakendt førerretten, og bilen var ikke forsikret eller indregistreret. I midterkonsollen fandt politiet tilmed en foldekniv uden at manden havde et anerkendelsesværdigt formål med kniven. Politiet beslaglagde bilen med henblik på konfiskation grundet flere tilfælde af kørsel i frakendelsestiden. Manden er sigtet i sagerne, som vil blive afgjort på et senere tidspunkt.

 

Fareforvoldelse – Krokusvænget, Asnæs – Odsherred Kommune

Kl. 20.31 fik politiet en anmeldelse om, at en helikopter, der var på øvelse, flere gange blev belyst med grøn laser. Laserstråler kan være livsfarlige, hvis de blænder en pilot, som derved ikke kan orientere sig, og som tilmed risikerer at få øjenskader på grund af laserstrålerne. Personer, som blive grebet i at blænde andre med laserstråler, kan blive sigtet for at bringe andres liv i fare. Politiet vil gerne i kontakt med personer, som har oplysninger om, hvem der stod bag laserlyset mod helikopteren. Kontakt politiet på 114, hvis du har oplysninger i sagen.

 

Narkokørsel – Darupvej, Roskilde

Kl.20.50 standsede politiet en bil, og konstaterede at bilen lugtede af hash. Politiet mistænkte, at føreren, en 22-årig mand fra Jyllinge, var påvirket af narkotika, og manden blev derfor anholdt i forbindelse med, at han fik udtaget an blodprøve. I bilen fandt politiet ca. 50 gram hash, som blev konfiskeret af politiet. Manden vil få afgjort forholdene, når resultatet af blodprøven er klart.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi