Kostfaglig ansvarlig søges til produktionskøkken Skovly

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du en passion for mad til de yngste borgere? Og er du kreativ inden for det grønne køkken? Hvis du er uddannet kok, økonoma eller lignende, så har vi måske stillingen til dig.

Vi leder efter dig, der kan se den store pædagogiske værdi i måltidet, samt inddragelse af børn fra både vuggestue og børnehave, i hverdagens madproduktion

Sted: Børnehuset Skovly, Skovbrynet 2, 4040 Jyllinge. Stillingen er på 35-37 timer med start 1.3.2024 eller snarest derefter.

Lidt om Skovly:
Vi er et børnehus med både vuggestue og børnehave, samt vi producerer og leverer mad til børnehaven i en af Jyllinges andre børnehuse. Vi producerer derfor mad til 200 børn og voksne dagligt.

Der er to husassistenter på holdet, som er velrutineret i både køkken og samarbejde. Den ene assistent tager dagtigt til det andet børnehus kl 10:30 for at anrette mad og tage sig af den daglige drift i deres køkken.

Vi er et børnehus der er under forandring, da vi har taget Roskilde kommunes bæredygtigheds fokus nært til os, som en del af vores blå flag fra friluftsrådet og derfor arbejder aktivt med at omstille hele børnehuset til en mere bæredygtig hverdag. Vi er særligt optaget af et grønnere køkken, hvor vi arbejder ud fra Fødevarestyrelsens anbefaling om kost til dagtilbud. Vi har unikke udemiljøer med køkkenhaver, bærbuske og meget andet spiseligt, som køkkenet kan benytte sig af, sammen med børnene.

Vi er optaget af at mad er en oplevelse og noget der styrker både sanser, selvhjulpenhed og fællesskab i hverdagen. Vi ser køkkenet og dagens mad, som et af de store højdepunkter, der har betydning for børnenes grundlæggende udvikling og trivsel.

I køkkenet laves der morgenmad til vuggestuen, samt formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad til hele huset. Madpakker til turdage laves også i køkkenet, i dialog med det øvrige personale.

Vi ønsker at arbejde aktivt med:

  • Kilden til protein findes i meget andet end kød og derfor en mere plantebaseret kostsammensætning
  • Et øget fokus på "fra jord til bord"
  • Pædagogisk samarbejde mellem børn, personale og køkken, hvor det pædagogiske arbejde er en del af den ugentlige madplan
  • Årshjul for råvare i madplaner, herunder et fokus på lokale og nordiske råvare.
  • En tydelighed i valget af mad og inddragelse af børn i madlavningen.
  • Prøvehandlinger, hvor vi optaget af og nysgerrige på at gøre noget nyt og andet
  • At spille hinanden gode og bruge alle ressourcer til fordybelse og forbedring i madlavningen
  • Høj kvalitet i den mad der serveres, samt en stolthed fra køkkenets evner.
  • Selvhjulpenhed og et øget fokus på alle sanser er i spil hos børnene når maden serveres.
  • Samt alt det du kommer med, som vi endnu ikke kender.

Dine vigtigste opgaver:
Du har ansvaret for driften af køkkenet, i samarbejde med husassistenterne. I skal sammen udarbejde ugentlige madplaner, der tager hensyn til børnenes individuelle behov. Det forventes at der ud fra sundhedsstyrelsens anbefalinger laves den rette ernæringsmæssige mad, hvor det meste produceres fra bunden og med gode økologiske råvare. Derudover er det en vigtig opgave at holde rengøringen og hygiejnen i køkkenet i top. Du skal derfor også være motiveret for alt fra den daglige opvask til systematisk rengøring og fødevarekontrol.

Der er et nærmere afsat økonomisk råderum, med indkøbsaftale hos BC catering.

Du får du hos os:

  • Muligheden for at sætte dit eget præg på køkkenet. Både husassistenter og det øvrige personale er nysgerrige på hvem du er og kan bidrage med af nyt.
  • Mulighed for at skabe mad-magi for 200 mennesker hver dag
  • En velfungerende kollegastab der er optaget af det pædagogiske måltid, godt arbejdsmiljø for alle og det gode børneliv.
  • En engageret og energisk forældregruppe, som har et godt samarbejde med hele huset.
  • To kreative husassistenter, med hang til latter, stærkt samarbejde og sikring af godt arbejdsmiljø.
  • En leder der er optaget af det gode måltid som fundament for børns mulighed for at erobre verden.
  • Et større netværk på tværs af kommunen, med køkkenmøde flere gange om året.

Du kan se dig selv beskrevet herunder:

  • Et godt organisatorisk overblik, der kan planlægge både på kort og lang sigt.
  • Har store madambitioner, men også blik for hverdagspraktik og hygiejne.
  • Laver lækker, smagfuld og inspirerende mad, der begejstre alle sanser og indbyder til selvhjulpenhed - mad er en æstetisk oplevelse
  • En stærk holdspiller, der forstår tæt kollegaskab, med hele huset.
  • Har en velfunderet viden om sund og ernæringsrigtig kost til 0-6 årige.

Har du praktiske hænder og hang til en humoristisk stemning på arbejdspladsen, og nyder at have mange kollegaer og opgaver, skal du ikke tøve med at kontakte pædagogisk leder Alva Ly Autrup på 2910 5688 for en uforpligtende snak eller rundvisning i huset.

I forbindelse med ansættelse i Roskilde Kommune indhentes der reference, samt straffe og børneattest.

Ansøgningsfrist 8.1.2024 kl 12:00

Stillingen er aflønnet efter gældende overenskomst med kost og ernæringsforbundet.

Har det overstående vagt din interesse kan du søge stillingen via linket her i annoncen.

Roskilde Kommune er ambitiøs, også når det gælder børn. Vi er kendt for at have dagtilbud af høj kvalitet, hvor børn trives, udvikler sig og lærer nyt hver dag. Vær opmærksom på at Roskilde Kommune har indført røgfri arbejdstid.

Du kan finde mere om Roskilde kommune her: http://www.roskilde.dk og læse om vores Børne- og Ungepolitik her https://roskilde.dk/borger/familie-og-boern/boerne-og-ungepolitik 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=816f7223)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Roskilde Kommune - Børnehuset Skovly, Skovbrynet, 4040 Jyllinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5958232

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet