Midt- og Vestsjællands Politi: Seneste nyt fra Jyllinge - onsdag den 11. november

Profilbillede
Ninna Jalog

Jyllinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ringstedvej, Bjæverskov
Bromarken, Jyllinge
Dyssegårdsvej, Gadstrup

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Blegdammen, Køge
Holmebækhuse, Herfølge
Enebærhegnet, Greve

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen anmeldelser

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen anmeldelser

Brand i tog – Jernbanevej, Svinninge, Nørre-Asmindrup – Odsherred

Kl. 12.55 opstod der røgudvikling fra motoren på et passagertog, som standsede på Svinninge station. Politi og brandvæsen kørte til stationen, hvor de ca. 30 passagerer blev bedt om at forlade toget. Der var opstået brand i motoren på toget, så al trafik på stationen blev indstillet og strømmen afbrudt. Brandvæsnet fik slukket ilden, før den spredte sig, og ingen personer kom til skade. Havarikommissionen blev orienteret og kørte til stedet. Politiet foretager nu en brandundersøgelse, som skal beskrive omstændighederne omkring brandens opstået. Passagererne blev senere afhentet af et andet tog.

Uheld i fodgængerfelt – Rundkørslen Slagelsevej/Holbækvej/Sct. Jørgensbjerg – Kalundborg

Kl. 14.20 skete et uheld, da en bil kørte ind i en rundkørsel, hvor den ramte en dreng, som var på vej over et fodgængerfelt. Bilisten, en 70-årig mand fra Fårevejle St. kørte ad Slagelsevej mod nord ind i rundkørslen, hvor han skulle svinge til højre mod Holbækvej. En 12-årig dreng fra Svebølle, som trak sit løbehjul, var på vej over fodgængerfeltet på Slagelsevej. Billisten var bremset helt ned, men overså drengen, og ramte ham ved lav hastighed. Drengen faldt og slog sin arm, så han blev kørt til sygehuset til tjek, men han slap fra uheldet med knubs. Politiet optog rapport om uheldet, da der var mistanke om, at bilisten havde overtrådt sin vigepligt.

Tip fra borger fik stoppet narkobilist - Ved Lunden, Holbæk

Kl. 15.01 fik politiet en anmeldelse fra en opmærksom borger, der havde set en varebil, som holdt i tomgang med en bevidsthedspåvirket fører bag rattet, som virkede helt uklar. Føreren sad i bilen med sin mobiltelefon i hånden, hvorpå der lå noget hvidt pulver, som kunne ligne narko. En patrulje blev sendt til stedet, hvor føreren af bilen i mellemtiden var vågnet op, og havde hidset sig op på anmelderen. Føreren af varebilen kørte herefter fra stedet, og det lykkedes politiet at finde frem til bilisten, som var drejet ind Ved Lunden. Føreren af varebilen viste sig at være en 32-årig mand fra Holbæk, som blev sigtet og anholdt for narkokørsel. Politiet fandt ikke narko i bilen eller på den sigtede, men han var påvirket af euforiserende stoffer, så han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 32-årige høre mere fra politiet i sagen.

Miljøloven – Strandlystvej, Hørve – Odsherred

Kl. 15.06 kørte politi og brandvæsen til en brand i et naturområde på Strandlystvej i Hørve. Da beredskabet kom frem kunne de konstatere, at der var tale om ild i noget olieaffald, som var spildt på jorden. Det brændte i et areal af omkring 10x2 meter, og ilden blev slukket før den spredte sig til andet. Politiet sigtede ejeren af stedet, en 74-årig lokal mand, for at overtræde miljøloven ved at spilde olie og herefter at afbrænde det. Kommunen blev underrettet om sagen i forhold til evt. nedsivende miljøfarlige stoffer. Den sigtede kan forvente at høre mere fra myndighederne i sagen.

Flere indbrud i supermarked/tankstation - Jyllinge/Gadstrup – Roskilde og Bjæverskov – Køge

kl. 02.17 blev et lager opbrudt til Supermarkedet Rema1000 i Jyllinge, hvor fire maskerede personer skaffede sig adgang til lageret. Der blev umiddelbart kun stjålet to flasker flydende vaskemiddel fra stedet. Der er overvågning på stedet, som politiet nu skal gennemgå i forhold til signalement af gerningsmændene. De kørte fra stedet i en mørk personbil.

Kl. 03.43 var der indbrud i Circle K tankstationen i Bjæverskov, hvor døren til et kontor og et cigaretskab blev opbrudt, og der blev stjålet cigaretter. En anmelder så indbruddet og ringede 112, så en patrulje blev hastigt sendt til stedet, men nåede ikke frem før tyvene havde forladt stedet. En røgkanon blev aktiveret på stedet i forbindelse med indbruddet. To personer blev set i forbindelse med indbruddet. De beskrives som:

A: Mand, 185-195 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Yderligere kendetegn: Stor og bred, Talte: Dansk, Iført: Sort elefanthue, sort tøj
B: Mand, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Iført: Elefanthue, Medbragte: Trækvogn med en hvid sæk.
De kørte fra stedet i en mørk personbil sedan i retning mod Bjæverskovvej.

Kl. 04.06 skete et indbrud i Daglig Brugsen i Gadstrup, hvor fire personer iført dragter og elefanthuer brød døren op og skaffede sig adgang til butikken. På overvågningen kunne ses at mændene medbragte vinkelsliber og en big bag men der blev ikke fundet tegn på, at cigaretskabet i denne butik var forsøgt opbrudt. Mændene var kørende i en mørk personbil med stjålne nummerplader på.

Politiet efterforsker nu indbruddene, for at klarlægge om der er sammenhæng i sagerne. Vidner som har bemærket personer eller køretøjer i forbindelse med de tre indbrud bedes kontakte politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagerne.

 


Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Flere artikler