Midt- og Vestsjællands Politi: Seneste nyt fra Jyllinge - torsdag den 11. februar

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Jyllinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

               

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Brødmosen, Karlslunde

Råbjerg, Karlslunde
Byvolden, Roskilde
Indelukket, Jyllinge

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Brand i skur – Oddenvej, Nyrup, Nykøbing Sj.- Odsherred

Kl. 13.16 kom et alarmopkald om brand i et skur ved en ejendom på Oddenvej i Nyrup – Nykøbing Sj. En nabo havde lugtet røg og kontaktede husets ejer, som opdagede at skuret brændte. Brandvæsnet fik hurtigt kontrol over branden, så branden ikke bredte sig og der kun skete lidt skade på skuret. Politiet undersøgte brandårsagen, som formentligt skyldtes at noget aske fra et pillefyr havde ligget og ulmet i en beholder i skuret. Politiet optog rapport om branden og skal nu have klarlagt, om der er sket brud på beredskabsloven om uforsigtighed med ild. Ingen personer kom noget til ved branden. 

Færdselsuheld – Sydmotorvejen, Køge

Kl. 16.23 skete et solouheld på Sydmotorvejen i nordgående retning, da en 27-årig mand fra Sverige mistede herredømmet over bilen og ramte autoværnet. Politiet kørte til stedet, hvor bilisten og passageren var uskadt, men der skete skade på bil og autoværn. En anden bilist ramte vragdele fra den 27-åriges bil, så der skete skade på hans bil. En skiltevogn kørte til stedet for at lede trafikken uden om uheldet indtil bilen blev nødflyttet. Politiet registrerede uheldet. 

Røg i køkkenet – Hørhusene, Roskilde

Kl. 16.44 kørte politi og brandvæsen til en mulig brand på Hørhusene i Roskilde. Beboerne havde netop sat pomfritter i ovnen, da der kom røgudvikling i køkkenet, som startede røgalarmen. Familien slog alarm og fik alle personer og dyr ud af huset. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor brandvæsnet hurtigt fik styr på branden. Det viste sig, at branden formentlig var startet i omkring en el-installation bag ved ovnen. Der skete en smule sodskade i loftet, men ingen større skade på huset. Ingen personer kom til skade ved branden. 

Ny bilist kørte for stærkt – Skovvejen, Regstrup – Holbæk

Kl. 17.45 var en patrulje fra færdselsafdelingen på Skovvejen ved Regstrup – Holbæk, hvor en bilist blev målt til at køre 148 km/t, selvom den tilladte hastighed er 90 km/t. Føreren af bilen, en 20-årig mand fra Hørve, blev sigtet for at køre for alt for hurtigt. Hastighedsoverskridelsen er på mere en 60%, så foruden bøden lægges sagen op til et kørselsforbud, da den 20-årige har haft kørekort i under 3 år. Et kørselsforbud betyder, at man ikke må køre bil fra sagen er afgjort, og indtil man har bestået en kontrollerende teori og køreprøve. 

Sigtet for at køre i gågaden – Kordilgade/Møllestræde, Kalundborg

Kl. 18.05 var to lokalbetjente i Kalundborg midtby på patrulje, da de observerede en bil køre i gågaden. Bilisten blev standset på Møllestræde, hvor den 19-årig mand fra Kalundborg blev sigtet for at overtræde færdselslovens regler om anvisninger for færdslen, da der er skiltet med kørsel forbudt i gågaden i begge retninger
Kl. 18.15 blev endnu en bilist truffet i bil kørende ad gågaden. Den 23-årige lokale mand blev ligeledes sigtet for ikke at overholde skiltningen om kørsel forbudt med motorkøretøjer i gågaden. 

Begge sager blev oprettet på politiets bøde-app, så bilisterne kan forvente at bøden på 1500 kr. ligger i deres E-boks allerede i dag.

Narkobilist med peberspray – Mosede Landevej/Blågårdsvej – Greve

Kl. 19.45 standsede politiet en 26-årig mand fra Ringsted i en personbil på Mosede Landevej ved Blågårdsvej i Greve. Bilisten var påvirket af euforiserende stoffer, så han blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve. Patruljen ransagde hans bil, hvor de fandt en peberspray, så han blev sigtet for at overtræde våbenloven og pebersprayen beslaglagt. Efter blodprøveudtagelsen blev den 26-årige løsladt, og han kan nu forvente at høre mere i sine sager, når politiet har fået resultatet af blodprøveanalysen. 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Flere artikler