Roskilde Kommune - Børnehuset Nordstjernen: Pædagog eller pædagogisk assistent til vuggestue i Nordstjernen, Jyllinge

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du arbejde i et dagtilbud, hvor udvikling, specialpædagogiske indsatser og almen pædagogik går hånd i hånd, så skal du overveje at blive en del af Nordstjernen. Vi udvider nemlig børnehuset med en ny vuggestuegruppe. Fagligheden er høj – ligesom andelen af uddannet personale.

Vi søger en pædagog til vores nye vuggestuegruppe. Den nye gruppe står klar fra 1. oktober og vi håber derfor at finde en ny kollega fra senest d. 1. november, men vi venter naturligvis gerne på den rette. Er du pædagogisk assistent med en høj vuggestuefaglighed, så kunne du også være den helt rette til stillingen. For at imødegå ansøgerne mest mulig er vi fleksible i forhold til beskæftigelsesgrad. Du kan derfor selv definere om du vil ansættes på 33 timer eller 37 timer, eller alt derimellem.

Vi søger en kollega, der vil være med til at etablere et rigt samarbejde mellem to vuggestue grupper til glæde for både børn og voksne. Samtidig skal du være med til at bygge bro til det øvrige børnehus, så børn og forældre oplever overgangen til børnehaven som både trygt og spændende.

Det gode børneliv

Nordstjernen har et fagligt stærkt pædagogisk miljø, der kommer alle børn til gode. Vi er fordelt i:

  • 2 vuggestuegrupper (Den ene stue er nyåbnet fra 1. oktober)
  • 2 børnehavegrupper (Den ene gruppe i en udflytterordning på Engen)
  • 1 basisgruppe

I et børnehus med basisgruppe og vækstpladser skal mange pædagoger i huset have viden om specialpædagogik og der bør være indarbejdet en god systematik og grundig planlægning. Det er også Nordstjernens DNA.

Den alsidige børnegruppe har behov for et fagligt fokuseret læringsmiljø, der er målrettet børnenes behov for differentierede fællesskaber. Der arbejdes derfor ofte i små gruppe med aktiviteter tilpasset den specifikke børnegruppe i både vuggestuen og på tværs i huset.

Vi er vilde med uderummet og bruger det flittigt året rundt. Vi håber at finde kollegaer, der kender til værdien af leg for både børn og voksne.

Udover vores dejlige børnehus på Tranevej har vi også en udflytter naturgrund på Nordmarksvej 62. Den rummer den ene børnehavegruppe, og vuggestuen kan bruge stedet, når de skal lave bål eller udforske skoven i trygge rammer.

Vi arbejder med hverdagens rutiner som afsæt for en god pædagogik. Det er derfor en fordel, hvis du ligesom os er optaget af de små ting, som gør en kæmpe forskel i et lege- og læringsmiljø. Det kan være, hvordan vi i vuggestuen går bedst i garderoben så alle børn kan øve sig og få den nødvendige støtte eller hvordan vi inviterer hinanden til leg på en god måde. Måske er du god til at udforske biller og andet kryb under stenene på legepladsen. Det er en aktivitet der altid er populær hos Nordstjernens børn.

Samarbejde
Vi er hinandens arbejdsmiljø og skal derfor værne om hinandens arbejdstrivsel. Vi har løbende fokus på at videreudvikle vores arbejdsfællesskab, så vi skærper vores fælles evner til at give feedback og til at hjælpe hinanden godt på vej til en faglig refleksion. Du skal have lyst til at indgå i et team, der har besluttet sig for at blive verdens bedste kolleger – også når det kræver en særlig indsats.

På samme måde har vi fokus på at værne om det gode samarbejde med vores forældre. Et godt og velfungerende forældresamarbejde skal derfor også være vigtigt for dig.

Om dig

  • Du er vild med vuggestue børns dannelse, trivsel og udvikling
  • Du ved at et tillidsfyldt samarbejde er grundstenen i en vuggestue
  • Du forstår at omsætte læreplanstemaerne til god pædagogisk praksis
  • Du er en holdspiller og bidrager aktivt til arbejdsfællesskabets trivsel

En god start i det nye job
Som ny medarbjeder i Nordstjernen har vi flere tiltag, der kan være med til at give dig en god start. Vi tilbyder bl.a. tæt dialog med din leder i den første tid og en kollega, der er din makker. Vi opfatter det med andre ord som en fælles opgave at klæde dig godt på til opgaven. 

Ansøgningsfristen er d. 17. september 2023. Du kan sende en ansøgning via søg-knappen i annonce.
Ansættelsessamtaler holdes i uge 38.


Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med BUPL eller FOA. Der indhentes straffeattest, børneattest og reference inden ansættelse.

Hvis du vil vide mere om stillingen eller besøge huset, skal du ikke tøve med at kontakte pædagogisk leder Karina Kejlstrup, der kan træffes telefonisk på tlf. 2365 8662


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f3485fcf)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Roskilde Kommune - Børnehuset Nordstjernen, Tranevej, 4040 Jyllinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=f3485fcf&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5899482

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet