Udforsk Carlsbergs videnskab i Jyllinge

dato

Tag med på en fascinerende rejse ind i Carlsbergs forskningsverden, når Fjordglimt Café og Kulturhus i Jyllinge byder velkommen til et spændende foredrag. Oplev den banebrydende forskning bag ølproduktion og klimatolerante planter tirsdag den 19. november 2024 kl. 19:00.

Videnskab bag det gode øl

Carlsberg er ikke kun kendt for deres øl, men også for deres bemærkelsesværdige forskningslaboratorium. I dette foredrag vil lederen af Carlsberg Laboratorium, Birgitte Skadhauge, og brygmester Erik Lund, dele indsigter i den forskning og udvikling, der ligger til grund for ølproduktionen.

Du vil få mulighed for at lære om forædling af byg og humle samt bæredygtige dyrkningsmetoder. Foredraget dykker også ned i maltningens kunst og hvordan forskellige malttyper påvirker smagen af øl.

Fremtidens gær og klimatolerante fødevarer

Carlsberg Laboratorium arbejder på udviklingen af nye gærtyper, der kan bruges til at producere alkoholfrit øl uden at gå på kompromis med smagen. Derudover vil foredraget give indsigt i teknologier, der forbedrer planters kvalitet og udbytte under forskellige klimatiske forhold.

Som en ekstra bonus vil der blive serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper, som deltagerne kan nyde under foredraget.

Praktisk information

Dato: Tirsdag 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Fjordglimt Café og Kulturhus, Bygaden 28, 4040 Jyllinge
Entré: 30 kr
Målgruppe: Alle
Læs mere om foredraget og muligheden for pladsreservation her.
Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er en del af serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab.



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut