Ulovlig bilist skaber kaos ved Jyllingecenteret: Påvirket, uden kørekort og på flugt fra politiet

Profilbillede
dato

Klokken 13.53 blev politiet kontaktet om en bilist, der kørte rundt med skrigende dæk og lavede hjulspin på parkeringspladsen ved Jyllingecenteret.

En patrulje blev sendt til stedet, men kunne i første omgang ikke finde den omtalte bil. Pludselig så politiet bilen køre fra Jyllinge Parkvej ind på parkeringspladsen med så høj fart, at den mandlige fører ramte en kantsten.

Bilisten parkerede hurtigt og forsøgte at gå væk fra politiet, der måtte anvende nødvendig magt for at anholde ham, da han tydeligt var påvirket af både alkohol og narkotika.

Bilisten var en 25-årig mand fra Fårevejle St., som blev sigtet for både spiritus- og narkokørsel. Der blev taget blodprøver for at undersøge hans påvirkningsgrad af både alkohol og euforiserende stoffer.

Den 25-årige blev også sigtet for at køre uden kørekort, da politiet i 2021 havde frataget ham dette i forbindelse med en anden sag om narkokørsel.

Efter blodprøvetagning og afhøring blev den 25-årige løsladt. Han skal nu afvente resultaterne af blodprøverne, før han kan forvente at få afgjort sine sager, der også omfatter andre igangværende sager om overtrædelse af blandt andet færdselsloven.

Kilde: Politiets Døgnrapport