Vil du være med til at forme fremtidens hjemmepleje i naturskønne omgivelser?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du tænke dig at være med til at forme fremtidens hjemmepleje?

Kunne du tænke dig at være med i opstartsfasen af små selvstyrende teams for at øge medindflydelsen i egen funktion og derved øge arbejdsglæden?

Trives du i en hverdag i forandring?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så tøv ikke med at søge en stilling som social- og sundhedshjælper i dagvagt hos Hjemmeplejen Jyllinge

I Hjemmeplejen Jyllinge, søger vi social- og sundhedshjælpere, som vil yde faglig- og kvalitetsbevidst pleje til den ældre borger i byen. Det er et dejligt område med en KÆMPE dejlig fjordudsigt og dejlige landlige omgivelser.

Trives du med dagarbejde, medindflydelse, faglighed og humor? Vi søger nemlig snarest muligt, pr. 1/8-2024 eller snarest derefter: en udekørende SSH til dagvagt. Her er mulighed for at arbejde og være med til at planlægge din arbejdstid, da vi i marts 2024 er opstartet mini-teams.

Roskilde Kommunes Hjemmepleje sætter borgeren i centrum og arbejder sammen om at: "SKABE RAMMERNE FOR DET GODE HVERDAGSLIV"

Om organisationen

Som medarbejder i Jyllinge Hjemmeplejen bliver du en del af Roskilde Kommunes Sundheds- og omsorgsafdelingen, som i alt rummer ca. 2200 medarbejdere. Hjemmeplejen i Roskilde Kommune består af flere distrikter, som i alt repræsenteres af 650 fastansatte medarbejdere.
Uddannelsesmæssigt består medarbejdergruppen af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Desuden fungerer vi som uddannelsessted for elever inden for sundhedsfagene.
Vi anvender Nexus omsorgsjournal som dokumentationsredskab.

Om dig:
Vi søger dig, der har lyst til at levere omsorg, kvalitetsbevidst og rehabiliterende støtte til den ældre borger. Det er en ren dagvagtsstilling med weekendvagt hver 2. eller 3. uge.

Du er uddannet social- og sundhedshjælper, og det vigtigste er, at du brænder for at gøre en forskel for vores ældre borgere! Vi har en mission om, at vi vil levere den bedst mulige hjemmepleje til vores ældre medborgere og bidrage til, at de har et trygt og værdigt hverdagsliv. Det betyder, at vi har fokus på, at der ikke er for mange forskellige medarbejdere ude hos borgerne, og vi er derfor ved at opstarte mini-teams, hvor man selv har indflydelse sammen med sit team. Det er derfor vigtigt, at du er mødestabil og fleksibel. For at lykkes med missionen kræver det også et team, der besidder en høj faglighed og en stærk teamkultur. Vi ønsker os derfor en kollega, der besidder en faglig stolthed, er empatisk og som er stærk i at indgå i relationer både med kolleger, samarbejdspartnere, borgere og pårørende. For at sikre indsatsen hos borgerne, består arbejdet også af dokumentation. Derfor er det nødvendigt, at du har mod på denne del af jobbet også. Det er selvfølgelig også vigtigt, at du kan skabe positive relationer, kan have overblik, kan lide at have travlt indimellem og at du bidrager til en god hverdag, med stemning og respektfuld kommunikation.

Vi tilbyder:

  • 32-35t/uge, eller mere, med weekendvagt hver 2 -3. weekend
  • Der vil være on-bordings-samtaler med din leder, så introduktionen justeres og tilpasses efter dine behov og kompetencer.
  • Grundig side-by-side oplæring
  • Introduktion til vores dokumentationssystem Nexus
  • Derudover er vi en arbejdsplads, hvor samarbejde, trivsel og et godt arbejdsmiljø vægtes højt.

Om os:
Vi ved at, faglig kvalitet ikke opstår af sig selv, men udvikles gennem samarbejde, oplæring og god ledelse, derfor er hvert distrikt bestående af en god kombination af SSH, SSA, planlægger, teamkoordinator og har deres daglig leder i nærheden af dem.

Vi tror på, at når medarbejdere får større medindflydelse og medansvar, giver det bedre kvalitet hos borgeren og større trivsel i arbejdsfællesskabet. Vi ønsker at lave selv-organiserende teams, der understøttes af tillidsbaseret ledelse. Så kom og sæt din faglighed i spil hos os! På sigt vil vi med denne stilling kunne tilbyde flyvervagter i hele kommunen, men som det første er det Jyllinge som mangler lige dig.

Send din ansøgning allerede i dag, da vi holder samtaler løbende.

Kontakt evt. afdelingsleder Michelle Nordvig Hansen på telefon 3084 1983 for at høre nærmere

Ansøgningsfrist: mandag d. 24. juni 2024. 

I forbindelse med ansættelsen indhentes der straffeattest.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=19949f3f)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Roskilde Kommune - Hjemmeplejegruppen Jyllinge, Baunegårdsvej, 4040 Jyllinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055633

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet